Saopštenje za javnost predsednika opštine Rekovac

Da li su naša deca iz Levča drugačija od ostale dece? Da li njihov osmeh i zadovoljstvo manje vredi od dece iz grada, da li naša deca nemaju pravo na sreću, radost, na slikanje pored novogodišnjih ukrasa? Da lisu nama deca sveta ili nisu, da li pojedinci vole svoju decu?
Udar na predsednika opštine. Dežurni krivac za sve.

Poslednjih godina se kupuje Novogodišnja rasveta, upravo zbog njih,da bi i naša deca osetila čarolije praznika! Njihova sreća nema cenu, ukrasi koji su juče postavljeni u centru Rekovca ne koštaju 880.000 dinara kao što neko kaže, ni trećina od te sume nije uložena u ukrase! Ova opštinska vlast redovno isplaćuje porodicama za lečenje bolesne dece, brinemo o toj deci! Svaka opština organizuje koncerte za praznike a mi smo se odlučili za ukrase! Vama,koji sami sebe ne volite, znam da vam smetaju nova radna mesta, znam da vam smeta razvoj Levča, znam da živite da se samo loše stvari dešavaju, poručujem

DOK SAM NA ČELU OPŠTINE, ULAGAĆEMO U RAZVOJ OPŠTINE, DOVODIĆEMO INVESTITORE, PRAVIĆEMO IGRALIŠTA, ŠKOLSKE KUHINjE, BIOSKOP, DOMOVE KULTURE, VRATIĆEMO NAROD KOJI 20 GODINA ODLAZI VAŠOM ZASLUGOM ALI SE NEĆEMO PLAŠITI LjUDI KOJI POSEDUJU ORUŽJE, RADE NA MESTIMA OBEZBEĐENjA I TAKO PLAŠE NAROD! DOK JE PREDSEDNIKA VUČIĆA, RAZVOJ LEVČA ĆE IĆI UZLAZNOM PUTANjOM! Do tada,naša deca će uživati u rasveti i svemu što ih čini srećnim!

Dr Aleksandar Đorđević, predsednik opštine Rekovac

 

 

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *