SMRT U RATKOVIĆU: Dragana (57) izdalo srce, pa pao niz stepenice

Obudkcija je pokazala da je, Dragan Milosavljević (57) iz zaseoka Vučkovac u selu Ratković, umro od infarkta, dok je povrede glave zadobio od pada sa stepeništa.
Kuća preminulog u selu Ratković nadomak Rekovca

Njegovo telo pronađeno je prekjuče na stepeništu, ispred njegove kuće.

Draganov brat od tetke

Doktori su kazali da je smrt nastala nakon što je nastao zastoj srčanog mišića kod Dragana.

-Prvo sam se začudio kad sam ga video da glavom leži pobijen u beton, a iza vrata je imao dve povrede – kaže Dragan Jovanović, inače nejgov brat od tetke.

Milan Josifović: U šoku

-Kuća nije obijena, u suprotnom bismo posumnjali da ga je neko ubio – navodi on i dodaje da se Dragan nije ženio i živeo je sam.

O njemu brinule sestre iz obližnjeg Kragujevca, koje su i prve posumnjale da je nešto krenulo po zlu. Tog dana je trebalo da ode na ručak, koji mu je spremila mlađa sestra. U sveopštoj brizi sestre su pozvale komšinicu Radu Simić kod koje je Dragan u podne voleo da popije kafu. Kad je Rada otišla do Dragana, usledio je šok, njegovo beživotno telo bilo je na stepenicama.

Draganov komšija Milan Josifović je duboko pogođen ovim nemilim događajem.

-Bio je dobar čovek i domaćin i znam danije imao neprijatelje. Živeo je skromno od penzije koju je stekao u Zastavi. Znali smo da provodimo vreme zajedno – kaže Josifović.

Na početku vesti o ovom strašnom događaju se sumnjalo, dok nisu stigli rezultati sa obdukcije, da je zbog povreda glave Dragana neko ubio, ali meštani Ratkovića nisu verovali u ta nagađanja.

Inače, u selu su potvrdili da je postojao čovek koji je pre šest godina nestao iz Ratkovića, zbog čega su svi odmah posumnjali da se radi o njemu, a ne o Draganu Milosavljeviću.

Ostavite komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *