SNS poručio: Promene u Levču više niko ne može da zaustavi!

12325108_10208714881369887_487936248_n-678x381

U nedelju 28. februara, OO SNS Rekovac održao je tribinu u selu Beočić, jer meštani ovog levačkog sela zaslužuju da znaju istinu.

Na predizbornom skupu čelnici SNS Rekovac su poručili da je meštanima Beočića dosta prevarantske i nazadne politike koju već četiri godine sprovodi lokalna samouprava u Rekovcu predvođena SPS-om.

Poslednje četiri godine su svedočanstvo vremena u kome neodgovorni političari vode naš Levač. Trenutno su na mestima odlučivanja oni koji uništavaju, kompromituju i bez ikakvih prava pustoše rekovačku opštinu.

Okupljenim meštanima Beočića je rečeno da je sadašnja lokalna vlast svojom politikom ponizila svakog poštenog i vrednog čoveka Levča.

-U senci burazerskih poslova i sumnjivih kombinacija, narod Levča je gubio radna mesta i bivao sramnom izbačen na ulicu. Usled besperspektivnosti, omladina beži iz Levča, jer nije učinjen nijedan pravi potez da im se omogući normalan život.

Na tribini je još rečeno da je Vlada Republike Srbije uložila ogromna novčana sredstva u asfaltiranje puteva i modernizaciju škola i na taj način dokazala da pomaže brine i pomaže opštine gde SNS nije na vlasti.

Na sastanku u Beočiću bilo je priče o prevozu koji muče meštane ovog sela, a konstatovano je da lokalna vlast nema sluha za njihove probleme.

SNS se zalaže da se Kancelarija za ruralni razvoj opremi najpre stručnim kadrovima i da svim poljoprivrednicima omogući da ostvare prava po pitanju subvencija i povoljnih kredita za razvoj poljoprivrede. Tribina u Beočiću je dokazala da narod u Levču želi promene i da to više niko ne može da zaustavi.

-Sa meštanima Levča stvorićemo Levač koji pobeđuje – naglasili su lideri OO SNS Rekovac.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *