TRAGEDIJA U KALUDRI: Telo nestalog Trajče pronađeno u bunaru

Nakon četiri meseca od nestanka, Trajča Stanković (83) iz Kaludre, pronađen je u bunaru nedaleko od svoje kuće. Nesrećnog starca pronašao je sin Petar sasvim slučajno. Telo je poslato na obdukciju.
Foto: Shutterstock® Stock Images

Podsetimo, on je tog kobnog ponedeljka sa suprugom Leposavom obišao radnika koji je buldožerom popravljao lokalni put ka njihovoj kući i odneo mu hranu. Leposava je ostala da pokupi stvari, a Trajča se zaputio ka svojoj kući. Međutim, od tada mu se gubi svaki trag.

Trajča Stanković koji je nastradao nesrećnim slučajem. FOTO: Z.G.

Kako naš list saznaje, Trajča je upao u stari seoski bunar koji se nalazi u neposrednoj blizini kuće. Njegov sin je sasvim slučajno pogledao u bunar koji se nalazi u neposrednoj blizini njihove kuće i onda ugledao telo. Na kraju se ispostavilo da je to leš Trajče Stankovića koji je nestao u septembru ove godine.

Porodica je angažovala vatrogasce iz Rekovca kako bi izvukli telo nesrećnog čoveka iz bunara. Nakon svega, telo je poslato na obdukciju.

Ovo je za dve godine drugi slučaj da nestane osoba u rekovačkom kraju. U susednom Županjevcu pre dve godine nestala je Branka Radisavljević, koja ni dan-danas nije pronađena.

USKORO OPŠIRNIJE…

Ostavite komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *