U Rekovcu obeležena akcija Nurdora „Zagrli snažno“

Pod sloganom „Zagrli snažno, mnogo je važno“ NURDOR je ove godine 15. februara povodom Svetskog dana dece obolele od raka organizovao skupove u više od pedeset gradova u Srbiji.

Aktivista NURDOR-a u Rekovcu skup su organizovali u subotu od 12 časova na platou ispred Komercijalne banke u centru varošice.

Osim podrške mališanima koji se leče od raka, prikupljale su se i donacije a donatorska kutija kao i sav promotivni materijal bili su izloženi na štandu Nurdor-a. 

Donacije prikupljene kroz obeležavanje 15. februara će takođe biti namenjene novoj Roditeljskoj kući, s obzirom da se radi o jednom od najvećih i najzahtevnijih projekata NURDOR-a od njegovog osnivanja. Nova kuća će trajno rešiti pitanje potreba za smeštajem za svu decu obolelu od raka i njihove porodice, koje su zbog lečenja primorane da duže vreme provedu u Beogradu.

Osim u Beogradu, tog dana, humanitarne akcije podrške NURDOR će organizovati i u: Nišu, Novom Sadu, Kragujevcu, Čačku, Užicu, Subotici, Priboju, Knjaževcu, Smederevu, Zrenjaninu, Šapcu, Smederevskoj Palanci, Aranđelovcu, Ivanjici, Valjevu, Ubu, Rekovcu, Prijepolju, Somboru, Sremskoj Mitrovici, Leskovcu, Vršcu, Pirotu, Vranju, Lebanu, Lazarevcu, Kruševcu, Prokuplju, Novom Pazaru, Boru, Gornjem Milanovcu i Vrnjačkoj Banji.

EKIPA LEVAČKIH NOVINA

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *