Učenici OŠ “Svetozar Marković“ Rekovac nižu uspehe na takmičenjima

Srpski jezik

Na okružnom takmičenju iz Srpskog jezika i jezičke kulture koje je održano u Svilajncu, 9. aprila 2022. godine učenici Osnovne škole „Svetozar Marković“ Rekovac ostvarili su zapažen uspeh.

Učenice šestog razreda, za koje je ovo bio i najviši nivo takmičenja, bile su veoma uspešne. Anja Simić je osvojila 1. mesto, a učenice Divna Anđelić, Iva Petrović i Pavlina Fićović 2. mesto.

I učenici sedmog razreda bili su uspešni: Vladan Tomić osvojio je 1. mesto i plasirao se na republičko takmičenje, a učenik Uroš Nešković je osvojio 4. mesto.

Svima čestitamo što uspešno pronose ime naše škole i neguju svoj maternji jezik na najlepši način. Učeniku Vladanu Tomiću želimo puno uspeha na republičkom takmičenju. Najzaslužnija za uspeh učenika je njihova nastavnica Mirjana Fićović kojoj čestitamo.

Tehnika i tehnologija

Na okružnom takmičenju iz Tehnike i tehnologije koje održano u Belušiću, 10. aprila 2022. godine, učenik 7. razreda Osnovne škole Svetozar Marković Rekovac, Mihajlo Simić osvojio je 2. mesto i plasirao se na republičko takmičenje. Želimo mu puno uspeha u daljem takmičenju i čestitamo i njegovom nastavniku Miroljubu Mojsiloviću.

Ostavite komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *