Veterani Rekovca i Uba: Nastavili prijateljstvo uz fudbal

I u ovoj 2023. godini nastavljeno je prijateljstvo veterana (mlađih i starijih) Rekovca i Uba. Prvo druženje u ovoj godini desilo se u Levču, u petak 16. juna, gde su Rekovčani bili domaćini utakmice, u sva tri poluvremena. Rezultat, kao da nije bio u prvom planu, ali gosti su bili bolji i zasluženo slavili rezultatom 4:1!

Milorad Mića Maksimović, predsednik veterana Jedinstva iz Uba, nije krio oduševljenje što je opet sa svojom ekipom u Rekovcu.

-Veliko mi je zadovoljstvo što smo svi zajedno ovde, okupljeni oko ideje fudbala i prijateljstva. Oduševljeni smo prirodom koju Levač ima i nemojte ni po koju cenu ovo nikome da date. Radujemo se narednom druženju i susretu – istakao je Maksimović.

Okupljene goste pozdravio je i Dragan Jovanović ispred ekipe veterana Levča iz Rekovca. Pojedincima su uručene zahvalnice.

Ekipa Uba je pre odigravanja utakmice posetila Poljoprivredno-veterinarsku školu sa domom učenika u Rekovcu. Domaćin je bio direktor Ljubiša Stevanović. Gosti nisu krili oduševljenje kako je škola sređena, a svi su dobili i prigodan poklon za dugo sećanje.

Ostavite komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *