VETERANI REKOVCA I UBA: Nastavljeno prijateljstvo uz fudbal (FOTO)

I u ovoj 2024. godini nastavljeno je prijateljstvo veterana (mlađih i starijih) Rekovca i Uba. Prvo druženje u ovoj godini desilo se u Levču, u četvrtaka 25. aprila, gde su Rekovčani bili domaćini utakmice, u sva tri poluvremena. Rezultat, kao da nije bio u prvom planu, ali gosti su bili bolji i zasluženo slavili rezultatom 3:1!

Milorad Mića Maksimović, predsednik veterana Jedinstva iz Uba, nije krio oduševljenje što je opet sa svojom ekipom u Rekovcu.

-Veliko mi je zadovoljstvo što smo svi zajedno ovde, okupljeni oko ideje fudbala i prijateljstva. Oduševljeni smo prirodom koju Levač ima i nemojte ni po koju cenu ovo nikome da date. Radujemo se narednom druženju i susretu – istakao je Maksimović.

Okupljene goste pozdravio je i Dragan Jovanović ispred ekipe veterana Levča iz Rekovca. Pojedincima su uručene zahvalnice.

Okupljene ekipe Rekovca i Uba pozdravio je u domu učenika u Rekovcu i predsednik rekovačke opštine Dragiša Tomić poželevši svima dobrodošlicu.

Ispred Poljoprivredno-veterinarske škole sa domom učenika u Rekovcu, direktor Ljubiša Stevanović, osim što je pozdravio sve svoje kolege i fudbalere, podelio je gostima i prigodne poklone.

EKIPA LEVAČKIH NOVINA

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *