Vladimir Stepanović na funkciji pomoćnika predsednika opštine Rekovac

Nove mlade snage preuzimaju funkcije u rekovačkoj opštini. Kako je i najavljeno u vrhu stranke, mnogi mladi ljudi biće u vrhu partije. Nakon lokalnih izbora u Levču, sa liste Aleksandar Vučić – za našu decu, odborničko mesto dobio je i profesor srpskog jezika Vladimir Stepanović iz Prevešta.

Vladimir Stepanović, ispred Srpske napredne stranke, biće na čelu pomoćnika predsednika opštine Rekovac.

-U naredne četiri godine svakako možemo očekivati dalji napredak opštine Rekovac. Nastavljamo i dalje. Cilj nam je dodatni razvoj poljoprivrede, jer Rekovac je sam po sebi poljoprivredni kraj. Tu je i razvoj ekonomije, privrede i jačanje svih institucija: kako opštinske uprave, tako i obrazovnih ustanova, ali i svih ostalih grana – napomenuo je Stepanović.

Inače, Stepanović je pre ove funkcije radio u Domu učenika u Rekovcu kao vaspitač i u Poljoprivredno-veterinarskoj školi kao profesor srpskog jezika i književnosti.

Pomoćnici predsednika opštine pokreću inicijative, predlažu projekte i sačinjavaju mišljenja u vezi sa pitanjima koja su od značaja za razvoj u oblastima za koje su postavljeni i vrše druge poslove po nalogu predsednika opštine.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *