Zemunkama pehar na međunarodnom turniru u Rekovcu – Trofej Levač 2019

Zeleno-plave na najlepši način najavile nastavak sezone.

Na trećem po redu Međunarodnom turniru za žene u fudbalu u Rekovcu, „Trofej Levač 2019“ okupilo se 48 ekipa, sa preko 450 učesnika u tri konkurencije (pionirke, juniorke i seniorke). Manifestaciju su odlično organizovali ljudi iz Rekovca, na čelu sa Vladom Milojevićem.

Sjajnom igrom dominiriale su selekcije ŽFK Zemun, tokom sva tri dana turnira, i pokazale fudbalsko umeće na kome mogu da im pozavide i mnoge muške fudbalske ekipe.


„Trofej Levač 2019“ okupilo se 48 ekipa

U petak je nastupila selekcija najmlađih Zemunki (2005. godiše i mlađe). Takmičenje za zeleno-plave se završilo bez ijednog primljenog gola, uz gol razliku 15:0, pa im je zasluženo pripao i najveći pehar.

Funkcionerka i fudbalerka Rada Jelena Polić je nakon finalnog meča rekla da iako je Rad izgubio kući su se vratile sa osmehom. 

– Izgubile jesmo, ali nam nije žao. Zemun je bio bolji i radovale smo se zajedno sa njima nakon meča. ŽFK Rad i Zemun se međusobno poštuju jer se radi o zdravim kolektivima, to nas čini drugačijim od drugih, ističe Polić

Fudbalerke Rada često su u prošlosti učestvovale u humanitarnim i društvenim akcijama. Neke od njih su Andreini dani u Nišu, a takođe su fudbalerke sa Banjice učestvovale u roze oktobru kako bi podigle svest o raku dojke.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *