Zemunke pobednice turnira u Rekovcu

Rekovac je ovog vikenda bio domaćin 4. Međunarodnog turnira u futsalu za devojke. Ovo malo mesto, u srcu Šumadije, bilo je centar dešavanja i već tradicionalni organizator turnira pod nazivom „Trofej ŽFK Levač“, koji je ove godine okupio 48 ekipa iz Srbije i regiona.

Subota je bila rezervisana za kadetkinje, dok su seniorke nastupale u nedelju. Tribine rekovačke hale bile su konstantno popunjene, a učesnice su se trudile da svojim potezima zaluže aplauze prisutnih.

U finalnom meču susrele su se dve najjače ekipe po oceni svih, Zemunke i Nikšićanke. U vrlo dinamičnoj i borbenoj ekipi, bolje su se snašle fudbalerke iz Zemuna, pa su iskoristviši priliku slavile u finalu protiv nikšičkog Ekonomista.

Treću godinu zaredom osvajaju turnir u Rekovcu

Jedan od organizatora turnira i domaćin Vladan Milojević zadovoljan je kvalitetom i odzivom ekipa, a već planira na koji način će sledeće godine kvalitet podići na još viši nivo.

“Svi učesnici su prezadovoljni i to je znak da smo uradili pravu stvar. Ove godine je bilo tri tima iz inostranstva a plan je da već sledeće povećamo taj broj. Po završetku turnira stigao je veliki broj poruka podrške od učesnika što je znak da je ŽFK Levač i opština Rekovac na čelu sa predsednikom Aleksandrom Đorđevićem plodno tlo za razvoj ženskog fudbala. Po rečima mnogih, ovo polako postaje jedan od najjačih turnira”, istakao je Milojević.

EKIPA LEVAČKIH NOVINA

 

Ostavite komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *