ŽFK „Levač“ organizuje 4. Međunarodni turnir u futsalu

U periodu od 6. do 9. februara na parketu sportske hale u Rekovcu, biće organizovan četvrti po redu Međunarodni turnir u futsalu za devojčice. Na turniru će se nadmetati ukupno 48 ekipa, koje će biti raspoređe u četiri kategorije po dvanaest ekipa. Početak u sva tri dana je u 9 časova.

Prve će na teren najmlađe, u četvrtak 6. februara, prinzece, starosti do 2007. godišta. Dan kasnije, 7. februara,  nadmetaće se pionirke (najstarija igračica biće 2005. godište). U subotu, 8. februara, igraće  kadetknjige (najstarija igračica biće 2003. godište). Završnog dana, u nedelju 9. februara, na parketu će biti najstarije igračice turnira, seniorke.

-I ove godine organizovaćemo, uz pomoć SO Rekovac, veliki međunarodni turnir u futsalu. Najavljen je dolazak ekipa iz inostranstva, što potvrđuje masovnost ovog turnira, ali i njegov regionalni značaj. Za najbolje ekipe i pojedince obezbedili smo vredne nagrade – ističe Vladan Milojević ispred Sportske organizacije Rekovca.

Da napomenemo, da će na turniru biti gostiju iz Crne Gore i Republike Srpske, i to ekipe iz Nikšića, Podgorice i Doboja.

Nadmetanje u futsalu u sva tri dana počinje u 9 časova a finalne utakmice odigraće se u večernjem terminu.

EKIPA LEVAČKIH NOVINA

Ostavite komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *